* * Ninni Vi * *

Ninni Vi

Vorige week lieten we jullie al een jurkje zien van Ninni Vi. Ook Ziya is helemaal weg van de hippe jurkjes van Ninni Vi. Zij draagt hier een grijs jurkje met geblokte onderzijde en lange mouwen uit de Limited Edition.

thumb_P1060755_1024

Doordat de mouwen verschillende kleuren hebben krijgt het jurkje een lekker eigenwijs lookje.

Aan de voorkant staat de tekst:

“Happy thoughts”

Ja van dit jurkje worden we blij!

 

 

 

 

thumb_P1060776_1024

De haarband is ook van Ninni Vi.

 

 

 

Ninni Vi is een Nederlandse merk voor sportieve meiden. De kleding is gemaakt van relaxte tricot stoffen van een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor krijg je een perfecte pasvorm en kan er ook prima in bewogen worden.

 

thumb_P1060781_1024

o.a. verkrijgbaar bij Kidz-boutique in Naaldwijk

 

Cindy Sanders