* * g u i r l a n d e * *

Little Thingz 

Bij de webshop Little thingz weten ze wel hoe je een kinderkamer leuk aan kan kleden.

thumb_IMG_1648_1024

Je vindt er posters, koffertjes en slingers zoals deze pastelkleurige DIY guirlande van A Little Lovely Company. Doordat het een Do It Yourself slinger is heb je meteen weer een hele leuke activiteit om te doen samen met je kids. Het is absoluut niet moeilijk om de slinger in elkaar te zetten want het enige wat je hoeft te doen is de reepjes over het touw hangen en de onderkant te draaien zodat hij vast blijft zitten aan het touw.

thumb_IMG_1584_1024 thumb_IMG_1548_1024

 

Feestje 

De guirlande is ook heel leuk om de kamer mee te versieren voor een geboorte, huwelijk, verjaardag of een ander te gek feestje. De hangende slingers bestaan uit een reeks papieren kwasten (tassels) die lekker vrolijk wapperen bij het kleinste zuchtje wind. Ieder feestje krijgt direct een speelse en zeer feestelijke look met deze vrolijke feestversiering.

Naast de pastelkleurige guirlande (bestaande uit de kleuren pastel roze, perzik en mint) heeft Little thingz ook een guirlande in de kleuren zwart, grijs en wit.

De guirlande kost 9,95

 

Cindy Sanders