Welkom bij Cindy!

IMG_8890

Hoi, ik ben Cindy, moeder van twee pittige meiden van 11 en 8 jaar oud. Via deze blog probeer ik moeders te inspireren door regelmatig kinderkleding outfits en hippe kleding voor mama’s, leuke uitjes, vakanties en trendy spulletjes voor de kinderkamer te delen. Ik hoop dat mijn enthousiasme je aansteekt.

 

thumb_IMG_5692_1024 thumb_IMG_0754rauwlogo_1024

 

Fotoshoot 

Sinds kort werk ik nauw samen met een fotografe en visagiste en organiseren wij regelmatig thema fotoshoots. Denk aan moeder-dochter, gezins-, cakesmash-, newborn- en Ibiza/ bohémien fotoshoots. Maar ook shoots voor (kinder)kledingmerken, winkels en webshops kunnen wij doen. Als bedrijf kan je dan alles uit handen geven, wij regelen een ruimte, attributen, modellen, visagie en promoten na afloop het product op meerdere social media kanalen.

Hieronder een voorbeeld van een standaard pakket dat wij aanbieden:

  • product foto’s 
  • sfeer foto’s 
  • promotie op social media 
  • blog over het product
 Wil je meer informatie of wil je samenwerken? Stuur een mail naar: cindyc@live.nl

Veel kijk- en leesplezier!

Cindy Sanders