Naar het bos

In elk seizoen is het bos een schitterende plek om een mooie wandeling te maken. Heerlijk spelen in de natuur, hutten bouwen en ravotten. Het kan er allemaal.

Ga je met ons mee op een ontdekkingsreis door de verborgen wereld van het bos?

Oeps! Lotte was steentjes aan het gooien in het water. Terwijl zij een steentje in het water wilde schoppen met haar voet vloog niet alleen het steentje in het water maar ook haar schoen.

Omdat de schoen in het midden van de sloot lag gingen we op zoek naar een grote stok waarmee we de schoen uit het water konden vissen.

Wat een leuke activiteit! Goed voor de motoriek ook want het valt nog niet mee om de stok op de juiste manier in de opening van de schoen te steken, zo dat deze blijft hangen.

Maar Lotte is een doorzetter en uiteindelijk lukt het haar de schoen uit het water te vissen. Tevreden kijkt ze ernaar, en al snel is zij in gedachten alweer bij het volgende avontuur.

Want er valt nog zoveel meer te beleven in het bos: paddenstoelen bekijken, beukennootjes zoeken en een ketting rijgen van madeliefjes.

Lotte draagt hier een heerlijke warme jas van het merk Molo.

Molo gelooft dat kinderkleding ontworpen moet zijn volgens de voorwaarden van kinderen, zodat ze hun creativiteit en persoonlijkheid kunnen uiten middels kleding. De kleding wordt ontworpen voor het alledaagse leven, niet alleen maar voor feestjes en speciale gelegenheden. Kinderen hebben kleding nodig die ze vrij laat bewegen en spelen. Zodat zij zichzelf kunnen uitdrukken en de wereld kunnen ontdekken.

Deze mooie colourblock jas is gemaakt in drie kleuren: roze en twee tinten rood. De jas heeft een rode ribkraag, ritssluiting en rib aan de mouwen en onderkant. De jas heeft een donsachtig gevoel. De buitenstof heeft een waterbestendige oppervlaktebehandeling.

De jas is nu verkrijgbaar in de sale in maat 110 t/m maat 140 bij Micky Blue.

De broek die Lotte hier draagt is van het merk Ammehoela. De Sweatpants, zoals ze deze broek ook wel noemen, is een enorme trend op het moment. Niet alleen jongens dragen ‘m graag, ook bij meisjes is de sweatpants populair en begrijpelijk, zo’n broek zit heerlijk!

De sportieve broek van Ammehoela heeft een mooie, zacht rode kleur en heeft zakken. De broek heeft ook een dubbele lichtroze rand langs de buitenkant van het been.

De broek is verkrijgbaar in maat 74/80 t/m maat 146/152 en nu in de sale bij Micky Blue.

Ook de muts en sjaal zijn verkrijgbaar bij Micky Blue. Deze zijn van het merk Barts, éen van de bekendste merken in winteraccessoires. De muts en sjaal in vrolijke kleuren zijn gemaakt van mooie materialen. Bij Micky Blue vind je een enorm grote collectie van Barts. Ook voor de zomer straks kan je er goed slagen voor zonnehoedjes, petten, strandtassen en meer.

Cindy Sanders