Sake Store

Winkel voor het hele gezin

Sake Store is dé kledingwinkel om met het hele gezin te shoppen! Een grote modebeleving in Fashion & Shoes. In deze blog wil ik jullie inspireren met de leukste collecties en meest toffe merken die bij deze geweldige (web)shop verkrijgbaar zijn.

Levi’s

Als allereerste nemen we je mee naar het tijdloze label Levi’s. Levi’s staat bekend om haar stijlvolle items van goede kwaliteit, vrijwel allemaal voorzien van het iconische Levi’s logo. Wij moeders werden vroeger al wild van dit merk, en de jeugd van nu ook nog steeds!

T-shirt met logo

Levi Strauss & Co staat echt bekend om haar jeans natuurlijk maarrr.. het Levi’s basic t-shirt met het welbekende logo erop is al een paar jaar razend populair onder middelbare scholieren maar ook bij kinderen op de basisschool, en dan vooral in de groepen 6, 7 en 8. Logisch want het shirt geeft je een coole en nonchalante look, het zit lekker en het is prima te combineren met zowel een jeans als bijvoorbeeld een rokje of sportieve sweatpants.

Spijkerstoffeestje

Levi’s heeft een te gekke kinderkledinglijn uitgebracht met o.a. stoere jeans, warme sweaters en stijlvolle longsleeves.  Alle pronkstukken kan je vinden in de collectie in de webshop van Sake Store.  Wij zijn naast de shirtjes ook helemaal weg van de jeans van Levi’s die niet alleen lekker zit, maar kwalitatief ook zeer goed is. En vooral dit laatste is fijn als je, net als ik, ondernemende kinderen hebt die graag buiten spelen, in bomen klimmen en houden van ravotten. Een broek moet tegen een stootje kunnen en bij Levi’s weet je gewoon dat dit goed zit.

Overige merken

Naast Levi’s verkoopt Sake Store nog veel meer mooie merken. Denk aan Cars Jeans, Koko Noko, O’ Chill, Name it en Raizzed. Kortom: voor ieder wat wils.

Trends

Bij Sake Store vind je de laatste trends op modegebied! Waar de collectie kinderkleding vroeger vaak simpel en saai was, is de kleding voor kids tegenwoordig een stuk hipper! Wanneer je een blik op de meidenafdeling bij Sake Store werpt, zie je minstens zoveel trends voorbij komen als op de damesafdeling!

Girls

Je ‘mini me’ kan er dus net zo trendy bij lopen als mama zelf! Broeken, tops, jassen en vesten: je vindt alles voor meiden bij Sake Store! De kleding is verkrijgbaar in maat 74 tot en met maat  176. Shop nu gemakkelijk de leukste prints, zoals bloemen, ruitjes, strepen of stippen.

Boys

Ook voor de boys kan je er goed terecht voor stoere, hippe en ook zeker betaalbare jongenskleding. En nog beter: alle kleding kan wel tegen een stootje!

Nieuwe merken

Sinds kort hebben ze ook het prachtige merk JACK&JONES JUNIOR bij sake Store. Uitermate geschikt voor de wat oudere boys. Jongens die aangekomen zijn in de grootste kindermaten, maar nog niet geheel kunnen slagen in de kleinste herenmaten, voor hen is het soms een hele klus om een leuke outfit bij elkaar te zoeken. JACK&JONES staat bekend om een smalle pasvorm. Een shirt past vaak snel maar een jeans of leuke broek is vaak moeilijker te vinden. Maar nu is dat ook opgelost met de komst van JACK&JONES JUNIOR!

Een ander nieuw merk bij Sake Store is het label Black Bananas. Dit hebben ze voor zowel heren als jongens. Black Bananas is een unieke combinatie van high-end kleding en streetwear. Het is een Nederlands merk opgericht door Wesley Balnikker. Tijdens zijn stage besteedde hij zijn vrije tijd aan het ontwerpen van T-shirts voor vrienden. Deze T-shirts werden razend populair en al snel ontstond het merk Black Bananas met de welbekende aap als logo. Het merk werd bekend en BN’ers zoals Ben Saunders, Jorgen Raymen en Kim Feenstra begonnen het te dragen.

Black Bananas gelooft niet in het uitbrengen van collecties. Ze vinden dat elke klant iets nieuws verdient wanneer ze willen en daarom brengen ze elke maand nieuwe items op de markt. Zoals de nieuwste F.C. Pre-game tee’s die de laatste tijd een grote hit zijn geworden. Bekijk hier het assortiment van Black Bananas.

Kinderschoenen

Die voetjes groeien maar wat snel en goede ondersteuning is van het grootste belang. Het is dus belangrijk om ieder seizoen te investeren in een paar goede kinderschoenen. Bij Sake Store vind je de mooiste en nieuwste schoenen om de garderobe een update te geven! Sneakers, instappers, laarzen, slippers en nog veel meer!

De schoenen in de meisjescollectie zullen bij ieder modebewust meisje in de smaak vallen. De sneakers en veterschoenen voor jongens bezorgen je ventje een stoere look! De stappers zijn te vinden in allerlei soorten en kleuren en maten.

Er zijn heel veel merken verkrijgbaar bij Sake Store voor de juiste fit zoals de bekende merken Skechers, Converse, Adidas en Bullboxer.

Ook voor volwassenen

Zoals ik eerder al schreef is Sake Store dé kledingwinkel om met het hele gezin te shoppen! Voor dames vind je er alle soorten stylen en daarom heb je een grote kans van slagen! Sake Store speelt altijd in op de nieuwste trends en past daar haar collectie op aan. Ook is het erg fijn dat er naast de exclusieve merken ook betaalbare merken verkrijgbaar zijn.
Ook de herenkleding van Sake Store is altijd vernieuwend en voorzien van de nieuwste fashion en herenmode trends. We weten allemaal dat de meeste mannen niet staan te springen om te shoppen. De meeste mannen kijken er als een berg tegenop om nieuwe herenkleding uit te zoeken. Dan moeten ze het huis weer uit en uren slenteren om uiteindelijk een outfit bij elkaar te shoppen. Gelukkig kan je bij Sake Store online winkelen.

Stenen winkel en online

Om inspiratie op te doen, kun je zelf langskomen bij Sake Store of gewoon lekker online shoppen.
Dit laatste is erg fijn wanneer je weinig tijd hebt. Zittend op de bank met je smartphone of laptop bestel je bij Sake Store makkelijk en veilig online. Zo heb je je brand new outfit binnen vijf werkdagen thuis. Je kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen met AfterPay of direct te betalen met iDEAL.
Shoppen was nog nooit zo makkelijk!
Bekijk hier het online aanbod.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. Natuurlijk is er nog veel meer leuks te vinden bij deze toffe shop. Je bent altijd welkom om eens een kijkje te nemen bij één van de 15 Sake Stores, deze zitten verspreid over de provincie Friesland.

De winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer. Echt de moeite waard dus!

Cindy Sanders