Dressme

Retro printjes

Dressme houdt van kleur en het combineren van (retro) printjes. En laten wij daar nu ook enorm fan van zijn! Ik had de kleding van Dressme al een paar keer voorbij zien komen op Instagram en steeds weer sprak het mij zo aan! De exclusiviteit, het duurzame, de mooie ontwerpen.. daarom wilden wij maar al te graag een review schrijven over twee jurkjes van dit leuke merk.

Uniek en kleurrijk

Uniek en kleurrijk, dat is de handgemaakte kinderkleding van Dressme. Van ieder item wordt maar één stuk gemaakt. De basis is altijd één of meerdere zorgvuldig geselecteerde t-shirts die getransformeerd worden tot een nieuw kledingstuk.

De jurkjes en shirtjes worden handgemaakt. Ze hebben een mooie aansluitende pasvorm en zijn van goede kwaliteit.

Meow!

De jurkjes die wij mochten reviewen zijn geweldig! Fleur draagt een heerlijk zittende jurk met daarop een print met de tekst “Meow Meow”.  Aan de voorkant zitten twee zakjes waardoor het  geheel een speels effect krijgt. De 3/4 mouwtjes zijn een echte eye-catcher met heerlijke retro printjes.

Skaterdress

Het jurkje van Lotte heeft een andere pasvorm. De rok is wijd uitlopend (genaamd Skaterdress). Op de voorkant staat een print van een eekhoorn en de rok is gemaakt van allerlei verschillende stukjes stof waardoor je een vrolijk geheel krijgt. Echt te gek!

Zelf doen

De maten gaan van maat 98 t/m 152. Behalve shirts en jurkjes verkoopt Dressme ook zelfmaakpatronen zodat je zelf ook een uniek upcycled jurkje of shirtje kunt maken.

Shop:

https://www.etsy.com/shop/dressme

https://nl.dawanda.com/shop/dressme

 

 

Cindy Sanders