De Vertrekhal

 

thumb_SAM_0528rauwlogo_1024

Een paar weken geleden hadden wij een grote kinderkleding fotoshoot voor Kidz-Boutique. De nieuwe zomercollectie van diverse merken werd op de foto gezet. In eerste instantie hadden we een locatie bedacht met ook een ‘buiten’ maar helaas was het op de dag van de shoot zulk slecht weer dat wij moesten uitwijken naar een andere locatie.

Per toeval kwamen wij terecht bij De Vertrekhal, een evenementen locatie in Rotterdam. Nou, ik kan je vertellen: dit heeft uiteindelijk heel goed uitgepakt. Wat een gave locatie!

thumb_SAM_0311zwart witrauwlogo_1024 thumb_SAM_0384zwartwitrauwlogo_1024

De vertrekhal is een stoer pand aan het water. Door zijn monumentale en industriële uitstraling waren wij al snel onder de indruk.
De enorme trap als entree, de robuuste gang met veel licht en het prachtige uitzicht over de haven van Rotterdam.
Een zeer geschikte locatie om mooie foto’s te schieten!

thumb_SAM_0456rauwlogo_1024 thumb_SAM_0588rauwlogo_1024

Terwijl de modellen druk bezig waren met omkleden en foto’s maken konden de ouders plaats nemen aan de bar waar zij van de gastvrouw een heerlijk kopje koffie kregen. Ondertussen genietend van het prachtige uitzicht op de haven kwamen de kinderen om beurten hun coole outfit showen. Uiteraard  werden er alvast wat backstage foto’s geschoten door de trotse ouders. Het leuke van deze fotoshoot was dat dit mocht, aangezien de kledingcollectie op dat moment al in de winkel hing en dus geen geheim meer was. Ook konden de ouders lekker mee gluren wanneer er foto’s op de stoere gang werden gemaakt. Iedereen genoot van de grote ruimte, de kinderen konden tussendoor lekker spelen en dit zorgde voor een hele relaxte, ongedwongen sfeer.

 

thumb_SAM_0656rauwlogo_1024 thumb_SAM_0351rauwlogo_1024

Wij zeggen: de ideale locatie dus om een (kinder)feestje te geven! Of een babyshower, bruiloft, jubileum feestje enz. Zo heb je thuis geen troep en hordes kinderen over de vloer en de gasten zullen het er nog weken over hebben. Ja, De Vertrekhal heeft indruk op ons gemaakt en we komen zeker nog een keer terug, al is het alleen om te vergaderen 😉

thumb_IMG_0754rauwlogo_1024

 

Foto’s zijn gemaakt door ByJoycePhotography 

Locatie: www.devertrekhal.nl

 

 

Cindy Sanders