Winkel voor thuis

Huis en inrichting

Even een leuke webshop tussendoor voor moeders. De online shop Winkel voor Thuis is een unieke  shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Naast woonproducten vindt je hier ook meubels, verlichting en accessoires voor de keuken en de tuin. Zo vind je bijna altijd wat jij zoekt!

De klanten van Winkel voor Thuis zijn geinteresseerd in kunst en cultuur, antiek, vormgeving, film en literatuur. Ze vinden sfeer, gezelligheid en lekker eten heel belangrijk en zijn actief bezig in en om het huis. Ze houden van uitgaan, lekker thuis zijn en vrienden ontvangen. Ook gaan ze graag met vakantie en bezoeken ze evenementen. Gevestigd in het Zeeuwse Bruinisse, is Winkel voor Thuis nuchter, recht door zee, open, eerlijk, toegankelijk en oplossingsgericht voor elke klant en bezoeker.

thumb_hubsch-kussen-met-patroon-zwart-wit_1024 thumb_hubsch-wandplank-met-leer-small_1024

Wij zijn thuis helemaal weg van de leuke kussens, manden en plankjes. Vooral de manden zijn erg handig om speelgoed, plaids en tijdschriften in op te bergen.

Ook het bureau op onderstaande foto vinden wij te gek! Het is stijlvol en praktisch. De tafel is voorzien van drie opberglades, zodat je al je paperassen netjes kunt opbergen. Ideaal om de nog onafgemaakte tekeningen van de kinderen in te bewaren.

thumb_hubsch-knoophaak-hout-s-2_1024

Wil je weten wat er nog meer te koop is bij Winkel voor thuis? Neem dan een kijkje op de website: winkelvoorthuis.nl of op de Facebookpagina (waar binnenkort een geweldige prijs te winnen is).

 

Cindy Sanders