Prinsessenjurken en winterjassen

Webshop voor engeltjes en prinsessen

Onlangs was ik op zoek naar een mooie feestjurk voor mijn dochters. Dit jaar hebben zij meerdere kerstdiners (op school en thuis met familie) en mijn oudste heeft dit jaar haar eerste echte gala (op de hockey). En zo kwam ik terecht bij de webshop Le Sorelle.

Bij Le Sorelle vind je prachtige jurken voor elke gelegenheid. Denk aan de eerste communie, een bruiloftsfeest, verjaardagsfeest of andere feestelijke gelegenheid. De jurken zijn er in allerlei kleuren en maten, en stuk voor stuk zijn ze even prachtig! Kijk zelf maar: https://www.le-sorelle.net/royal-prinses-dresses

Ook voor boys 

Maar Le Sorelle verkoopt nog meer prachtige merken. Zo kan je er terecht voor de topmerken Le Chic, Vinrose en Ducky Beau. Ook aan de jongens is gedacht! Je vindt er een aantal hele toffe items van bovengenoemde merken met op stip op nummer 1 ons favoriete jongenslabel LCEE.

 

Le Chic

Bij de girls collectie springt het topmerk Le Chic er echt uit. Le Chic is een label voor echte meisje- meisjes. De collectie bestaat uit stijlvolle jassen met roesjes, schattige jurkjes gemaakt van de mooiste materialen en stofjes en accessoires zoals hoedjes en sjaaltjes.

Winterjas

Wij mochten deze prachtige winterjas reviewen van Le Chic in de kleur Blue navy. Deze lange winterjas met capuchon is heerlijk warm! In de taille zit een elastieken riempje met een ‘LC Le Chic’ gesp. De capuchon heeft een fake bontkraag. De leuke roesels aan de achterkant maken deze winterjas extra speciaal en geven een speels effect.

Fleur draagt hier een jas in maat 140 en deze valt precies goed. Het grappige is dat haar zusje Lotte van 6 jaar de jas ook past, ook al heeft zij confectiemaat 116. Hij valt dan alleen iets langer wat bij deze jas prima kan. De jas is dus nog jaren door te dragen, je krijgt dus echt waar voor je geld  😉 Nog een leuk voordeel: de jas is nu te koop in de sale maar wees er snel bij want op = op:

https://www.le-sorelle.net/product-page/le-chic-donkerblauwe-winterjas-met-ruffles

Hoedje

Ook waren wij meteen helemaal weg van dit rode hoedje van Le Chic. Op het hoedje zit een grote blauwe strik. Het maakt je outfit echt helemaal af! Het hoedje is verkrijgbaar in twee maten en nu ook in de sale: https://www.le-sorelle.net/product-page/hoed-le-chic

 

Waarom de naam Le Sorelle ?

De naam Le Sorelle betekent eigenlijk ‘de zusjes’ in het Italiaans .

Omdat de oprichtster en eigenaresse van Le Sorelle zelf in Italië is geboren en haar hart daar nog steeds ligt heeft zij bewust gekozen voor deze naam.

Toen haar eerste dochter Selina werd geboren is ook de passie voor kinderkleding ontstaan. Toen zij merkte dat het best moeilijk was om in haar buurt de kleding te vinden die zij zocht is zij begonnen met online shoppen.

Na de geboorte van haar tweede dochter Ariana werd het steeds moeilijker om te gaan winkelen en samen met haar vriend heeft zij toen besloten deze webshop te openen, met behulp van haar stiefdochter Laura.

Het is haar zeker gelukt om een mooie webshop te creëren!

Ben je benieuwd naar wat er nog meer voor moois te koop is bij Le Sorelle? Neem dan snel een kijkje in de webshop: https://www.le-sorelle.net

Veel shop plezier!!

Cindy Sanders