WILD aw’16

Herfst- wintercollectie 

Vanaf vandaag ligt de nieuwe collectie van het prachtige merk WILD in de winkels. En wat is ie leuk!!

Wij van @Kidsbrandrep mochten aanwezig zijn tijdens de fotoshoot. Deze vond plaats in de studio van CSFotofocus en was helemaal in het thema paarden.

thumb_IMG_3404_1024 thumb_IMG_3419_1024

Eerst waren de jongens aan de beurt. Met wilde haren en stoere vegen op hun gezicht gingen ze op de foto in de nieuwe collectie. En wat zijn de foto’s gaaf geworden!

In de middag mochten de meiden op de foto. Zittend op een echt zadel en met attributen zoals teugels en hoefijzers kwamen zij vanzelf helemaal in de sfeer van cowboys in het wilde westen.

thumb_IMG_3411_1024 thumb_IMG_3474_1024

Ook achter de schermen hadden de modelletjes veel lol. Terwijl de moeders lekker koffie dronken en kletsten over hoe gaaf de nieuwe collectie dit seizoen weer is (altijd een eer om de items als eerste te mogen zien) vermaakten de meiden zich met spelletjes, muziek en ja, ook Ipads 😉

thumb_IMG_3393_1024 thumb_IMG_3465_1024

De collectie 

Wat zien we komend seizoen? We zien weer prachtige fotoprinten voorbij komen van mooie dieren. Veel huisdieren zoals een hond, poes en vogels. Maar ook weer veel dieren in het wild zoals vossen, panda’s, herten, (ijs)beren, wolven en kangaroes. En natuurlijk kunnen ook de paarden niet ontbreken in deze collectie.

Jongens 

Hieronder alvast een aantal longsleeves uit de jongens collectie.

thumb_t-shirt-army-alaska_1024 thumb_t-shirt-army-vintage-lion_1024

Meisjes 

En dit zijn mijn favoriete items uit de meisjes collectie:

thumb_jurkje-fay-cat-eyes_1024 thumb_tuniek-yara-deer_1024

Benieuwd naar de rest van de collectie? Kijk op http://www.wild.eu/nl/

 

 

 

 

Cindy Sanders